Handla som

Om oss

Audio 55 AB är ett bolag som startade 2017 av Rasmus Nilsson. Jag, Rasmus, har tidigare jobbat på stora ljud och bild butiker, både inom billjud och hemmaljud och har cirka 8 års erfarenhet inom branschen. Tveka inte på att höra av dig till mig på mail eller telefon om du har någon fråga eller fundering! 

Vi på Audio 55 AB vill nå ut till dig som kund genom att ha bra kvalitetsprodukter till ett bra pris Vi vill att du som kund ska känna dig speciell och inte en i mängden. Det viktiga för oss är inte att bli störst, utan att ge en fantastisk service och personlig kontakt med dig som kund. Vi klankar heller inte ner på andra firmor och deras produkter vilket tyvärr är väldigt vanligt inom den här branschen. Vi brinner för bilintresset, det är alltid intressant att höra kunders tankar och idéer om sina projekt.

Vi delsponsrar en del bilar som vi tycker har det där lilla extra. Har du en bil som du har stora planer för och vill ha hjälp med idéer och tips eller kanske vill bli sponsrad så får nu mer än gärna höra av dig!